Noi va oferim utilajele de inchiriat necesare pentru a va realiza proiectele in constructii.

Conditiile generale de inchiriere:

  1. Inchirierea sculelor se face doar dupa incheierea unui contract intre parti.
  2. OCEAN TOOLS isi rezerva dreptul de a solicita chirasului o garantie (in numerar sau sub forma unui instrument de plata avalizat). Garanţia se constituie in vederea neplatii facturilor de chirie sau a contravalorii utilajului supus inchirierii in cazul in care acesta nu este restituit conform contractului.
  3. Garantia se restituie imediat la returnarea produsului inchiriat in starea in care a fost predat initial de chirias.
  4. Pretul chiriei conform listei de pret nu include transportul de la / si catre depozitul OCEAN TOOLS, costurile de ambalare si manipulare, precum si eventualele daune si reparatii datorate unor cauze imputabile chiriasului.
  5. Pretul chiriei este calculat pentru o zi de lucru de 8 ore, de luni pana sambatasi se poate negocia in functie de cantitate si durata inchirierii. Pentru utilajele inchiriate vineri sau sambata si returnate luni dimineata se taxeaza si ziua de duminica. In cazul in care perioada de inchiriere depaseste 7 zile, se va emite cate o factura de chirie pentru fiecare 7 zile calendaristice. Facturile de chirie se vor plati pe loc, in momentul emiterii acestora. In cazul in care chiriasul nu achita contravaloarea facturilor de inchiriere, acesta se obliga sa returneze in termen de maxim 24 ore obiectul supus inchirierii.
  6. Chiriasul trebuie sa examineze utilajul imediat, la primire. Daca nu se face nici o obiectie, inseamna ca utilajul este complet si corespunde scopului pentru care a fost inchiriat.
  7. Proprietarul (prin delegat) are dreptul oricand sa viziteze obiectul inchiriat, pentru a se convinge de starea si disponibilitatea acestuia, precum si pentru a efectua eventualele lucrari de intretinere necesare ce cad in sarcina sa.
  8. Defectiunile aduse utilajului trebuiesc anuntate imediat. Reparatiile sau reviziile trebuiesc intreprinse numai de catre proprietar.